Het eerste contact

Heeft u een wens voor een meubel, een keuken of wellicht een onhandig hoekje waar wellicht toch een handig bureau of kast gebouwd kan worden? Vul dan het contactformulier op onze website in. Naar aanleiding van het contactformulier zullen wij contact opnemen om eventueel extra informatie op te vragen en een afspraak te maken. 


Het ontwerp

Wij komen bij U langs om samen te kijken wat de wens is, zodat we samen het creatief proces in stappen van het ontwerpen van uw meubel. Er is altijd mogelijkheid om vast wat houtsoorten of andere materialen mee te nemen zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe het kan gaan worden. Naar aanleiding van het idee wat wij samen met u gecreëerd hebben, gaan wij aan de slag om vrijblijvend een ontwerp in 3D te maken. Met uiteraard een gespecificeerde offerte op basis van het materiaal naar uw keuze. Vanuit dit eerste ontwerp zijn er nog volop mogelijkheden om allerlei aanpassingen te doen zodat het ontwerp precies naar uw wens is. 


De uitvoering

Is het ontwerp helemaal naar wens? Dan heeft u het werk gedaan en gaan wij in de werkplaats aan de slag. Tijdens het proces van ruwe materialen naar het ontwerp van uw wens bent u ook van harte welkom om een keer te komen kijken in onze werkplaats hoe wij werken. Naar afronding van de uitvoering komen wij op afspraak het meubel bij u plaatsen.